Најновије

Арканов двојник стао пред Војислава Шешеља: Ево како је лидер СРС реаговао (ФОТО)

Дарко Малиш, двојник Жељка Ражнатовића-Аркана, посетио је недавно завршени Сајам књига где се сусрео са Вуком Драшковићем и Војиславом Шешељем. Он је слике објавио на свом Фејсбук профилу.

Даркан пред Шешељем (Фото: Фејсбук)

Дарко кога због сличности са Арканом зову Даркан каже да је од кад су медији писали о њему све више оних који желе да се сликају и упознају са њим. Он је на сајму посетио штанд Српске радикалне странке где је Шешељ потписивао књиге.  - Људи су ме препознали и тражили да се сликају са мном, настао је хаос - каже Даркан. Он објашњава да се Шешељ загледао у њега и у први мах је био у чуду, али да је брзо схватио о коме је реч и наставио да потписује књиге. - Вероватно је видео у медијима о мени тако да се пошто ме је погледао вратио потпивању књига. Кад се мало ситуација смирила ја сам питао Шешеља да се сликамо и тако је настала фотографија са њим. Нисмо имали времена да поричамо јер су људи чекали да им се потпишее - каже Даркан.

Касније му је, док је шетао кроз хале, пришао човек који га је позвао на штанд на коме је седео  Вук Драшковић. - Mислим да ме је Вук видео па је желео да ме упозна или погледа боље. Са Вуком сам мало више попричао, реко сам му да сам гуслар и чак отпевао део песме Смрт попа Мила Јововића. Причали смо мало и о роману "Нож" - каже Даркан.

Даркан каже да му је драго да је упознао Драшковића и Шешеља који су били међу главним политичким актерима 90их година у Србији. Он каже да би највише волео да се Срби међусобно помире и сложе. Видео интервју са Дарканом можете погледати ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА