Најновије

ДАН ОДЛУКЕ: Трамп или Хилари?

Око 225 милиона Американаца данас ће на председничким изборима бирати између републиканца Доналда Трампа и демократске кандидаткиње Хилари Клинтон.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Медији оцењују, позивајући се на анкете, да избори никада нису били неизвеснији, а најновија анкета коју је спровео “Блумберг“ показује да је Клинтонова у вођству за три процента у односу на Трампа.
То истраживање је показало да Клинтонова ужива наклоност 44 одсто испитаника, док их је Трампу наклоњено 41 одсто. 
Медју осталим кандидатима, либертаријански кандидат Гери Џонсон има подршку четири одсто испитаника, за два одсто више него кандидаткиња Зелене странке Џил Стајн. 
Предизборну кампању обележила је беспоштедна борба двоје кандидата и сталне међусобне оптужбе за неспособност, али и афера поновног отварања истрага ФБИ-ја против Клинтонове због спорне употребе приватног мејла у службене сврхе. 
Кампању су обележиле и Трампове спорне изјаве о женама, избеглицама, као и скандал у вези са тим да ли је избегавао плаћање пореза, али и тврдње да Русија покушава да утиче на исход избора. 
Предизборна кампања помно је праћена широм света, укључујући земље Балкана, које највише занима шта ће долазак Клинтонове или Трампа на власт значити за овај регион. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА