Najnovije

Proslavljeni srpski borac se ponovo vratio u ring: Bori se za titulu prvaka Balkana u K-1

Naš proslavljeni sportista i trener Miroslav Odžić, u nedelju 20. novembra 2016. godine u Bukureštu, Rumunija, bori se za titulu SFC World League prvaka Balkana, disciplina K-1 u kategoriji do 65,8 kg.

Miroslav Odžić (Foto: Privatna arhiva)

Borilačkim sportovima se bavi više od 30 godina. Takmiči se od 1987. godine,  a trenerskim poslom se bavi od 1991. godine.  Do sada je osvojio titule:
-prvak Evrope u kombat savateu
-dva puta vicešampion sveta u aso savateu
-višestruki prvak Jugoslavije  u savateu i kik boksu
-višestruki prvak Srbije u savateu.

Sem sopstvenih rezultata, trener je više svetskih, evropskih i balkanskih prvaka u savateu i kik boksu. Trenutno je nacionalni trener i selektor reprezentacije Srbije u savateu.

-Želeo sam da još jednom uđem u ring, svog zadovoljstva radi, ali su ljudi iz  SFC Svetske lige podigli ovaj meč na viši nivo, pa tako sad radim za titulu prvaka Balkana.-kaže Miroslav Odžić, koji se već šest meseci sprema za ovaj meč.

O očekivanjima Odžić kaže:
-Spremio sam se dobro i jedva čekam meč. Naravno da očekujem pobedu, ali ne želim da podcenim svog protivnika Roberta Kobzaru, za koga sam siguran da se spremao jednako dobro kao i ja.
Za sve ljubitelje kik boksa prenos meča Miroslava Odžića na internetu možete pogledati OVDE (fighting news kanalu na Jutjubu). Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA