Najnovije

DI DŽEJ ŠON - JEDAN OD NAJBOLJIH DI - DŽEJEVA U SRBIJI: Ne prestaje da kida! (FOTO)

Mladi di-džej iz Koteža ne prestaje da iznenađuje, muzika je život - ljubav koja zauvek živi u svakom čoveku.
1. Kako si došao na ideju da se baviš ovom vrstom muzike?
-Elektronsku muziku sam zavoleo još iz tinejdžerskih dana, kada sam je i otkrio... Intrigirao me je sam taj čin puštanja muzike, a ljubav prema istoj mi je davala volju da vežbam i usavršavam se.
2. Šta za tebe to znači?
-To je za mene najbolji način da izrazim svoje emocije. Volim taj adrenalin i osećaj, i za mene je to mnogo više od posla, doza sreće i ljubavi koje me pokreću.
3. Koji je najveći projekat koji si radio?
-Trenutno radim na novom projektu sa svojim prijateljima i Profond (Profond) je svakako najveći projekat na kojem sam do sada radio.
4. Koji je tvoj najdraži nastup?
-Pored mnogobrojnih dragih i bitnih nastupa izdvojio bih nastup u Zvečanu ( Kosovska Mitrovica ) na bazenima prošlog leta, to je najdivnija i najiskrenija publika koju sam do sada imao ispred sebe, i svakako će mi ostati u lepom sećanju.
5. Znamo da pored mnogih barova si takođe rezident u jednom od najboljih klubova u gradu. Šta možeš da nam kažeš o Mintu?
- Mint je svakako klub sa velikom tradicijom, ovo je 13-ta sezona sa konstantnim kontinuitetom dobre zabave, čast mi je što sam deo te ekipe i želim da vas pozovem da đuskate sa nama.

6. Da li si nastupao u inostranstvu?
-U inostranstvu nisam još uvek nastupao, ali moj prvi međunarodni nastup je zakazan za 7.12. U Sankt Peterzburgu i jako sam uzbuđen povodom toga.
7.Šta bi poručio čitaocima Pravde i mladim talentima koji se pronalaze u ovom svetu muzike?
-Poručio bih prvo svima koji su skeptični i zatvoreni za ovaj tip zabave da daju sebi šansu da otkriju nešto novo, jer svakako će umeti da prepoznaju kvalitet i emociju u to sam siguran. Želim da pozdravim sve čitaoce, a mladim nadama želim da istraju i daju svoj maksimum, jer mislim da je ta razmena energije sa publikom nešto divno i ispunjavajuće.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA