Najnovije

OBRATIO SE SRBIJI: Đoković se emotivnom porukom pred bitku sa Marijem za 1. mesto! (VIDEO)

Novak Đoković je posle brutalne partije u polufinalu Mastersa u Londonu protiv Nišikorija, govorio sa izveštačem Telegrafa iz Londona. Pitanje je bilo samo jedno. Kakvu poruku ima za srpski narod pred finale sa Marijem, koje će gledati čitava zemlja, a u kome može da se vrati na teniski tron i ponovo bude broj 1 na ATP listi.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Novak je za sve, a naročito za decu koja ga prate imao jaku i emotivnu poruku. Istakao je da ne kopiraju nikoga, već da probaju da budu svoj original, da slede svoje instikte i intuiciju, jer ih to neće prevariti, a takođe je istakao da oseća podršku i energiju pred duel sa Marijem.
– Svestan sam činjenice i jako sam počastvovan što mogu da budem deo jednog predivnog sporta koji je globalan i koji privlači mnogo pažnje. Mi teniseri ukoliko beležimo velike svetske uspehe, imamo status i položaj u tom svetu sporta, pa imamo mogućnost da se obratimo velikom broju pratilaca i naročito deci koja se ugledaju na nas, koja slušaju reči i dela naša i pokušavaju možda i da nas iskopiraju.
– Upravo to bi to bila moja poruka, da ne pokušavaju da budu nečija kopija, nego jednostavno da budete svoj original. Da kreirate sami sebe, svoju ličnost i karakter i stvorite onakve okolnosit kakve vama najviše odgovaraju i da pratite svoj instikt i intiuciju, jer vas ona ne vara.
Osećaš li neku energiju pred finale sa Marijem?
Apsolutno osećam – zaključio je Đoković.
Poslušajte video: Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA