Najnovije

HAOS U EMISIJI: Pevačica zbog eksplozije umalo izgubila oko i viknula Mirki Vasiljević "Đubre jedno!" (VIDEO)

"Ostala sam bez levog oka", zaurlala je.

Mirka Vasiljević (Foto: Jutjub)

Pevačica Gordana Goca Lazarević umalo je ostala bez oka kada joj je eksplodirala kutija u krilu. Tokom jedne igre pevačici je eksplodirao poklon, a za to je optužila glumicu Mirku Vasiljević, koja je sedela pored nje. 
Supruga fudbalera Vujadina Savića je u poslednjoj sekundi odgovorila na pitanje voditeljke Nine Seničar, pa je kutiju prosledila Goci, koja nije stigla ni da sasluša sledeće pitanje jer joj je paket pukao u krilu. Goca se tada iznervirala.
- Đubre jedno! Ja sam ostala bez levog oka - viknula je Lazarevićeva. Zbog nezgode pevačica je nakratko morala da prekine snimanje, a sada kaže da joj je mnogo bolje. - Bilo je grozno, bolelo me je. Imala sam osećaj da mi neko bode oko ceo dan, baš je bilo neprijatno. Najgore je bilo što sam posle toga imala još jedno snimanje, pa sam sebi ponavljala: "Izdrži, nije ti ništa" - priča Goca za i dodaje: - Čim sam došla kući s drugog snimanja, umila sam se i sve se ispralo. Dobro je da mi trepavice nisu spaljene. Iako je tokom snimanja burno reagovala i glumicu zasula uvredama, pevačica kaže da sada nije ljuta na Mirku jer zna da to nije namerno uradila. - Nije ona kriva, to se desilo slučajno, ko je mogao da zna. Ona mi se izvinila posle i lično i javno. Ne zameram joj - zaključuje Gordana Lazarević. Pogledajte OVDE, Karleuša gola u kadi, a tek da vidite šta je još pokazala. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA