Најновије

БОРИС И НОВАК ПРЕГОВАРАЈУ: Не могу више да кажем! Уживам да радим са Ђоковићем,невероватна вожња!

Борис Бекер је потврдио да преговара са Новаком Ђоковићем о наставку сарадње која траје од децембра 2013. године.

Бекер и Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Недељама уназад светски медији спекулишу да би Немац могао да изгуби посао, посебно, јер је у финишу сезоне Ђоковић изгубио прву позицију на АТП листи. Али, преговори о новом уговору су почели.
- Тренутно смо у процесу преговора. Али, не могу да вам кажем више од тога. Не могу да кажем настављамо, али не могу да вам кажем ни не настављамо сарадњу - казао је Борис, преноси Дејли мејл.
Ђоковић и Бекер сарађују од децембра 2013. године.
- Уживао сам током ове три године. Био сам у свом елементу, а то ћу чинити и убудуће. Нема кајања, ово је невероватна вожња - додао је Бекер.
Недавно је немачки тренер рекао да је српски ас изгубио фокус после одвајања Ролан Гароса, после сјајне прве половине сезоне, али верује да ће 2017. поново бити у свом елементу.
- Први део сезоне био је невероватно успешан по њега, остварио је животни циљ освајајући Ролан Гарос. Већ у Мадриду и Риму, могли сте да осетите да је и нови човек стигао у град (Енди Мареј). Новак је после Ролан Гароса имао право да узме тајмаут, да јури нека друга интересовања, проведе више времена са породицом... Људи заборављају да, ако желите да остварите тако велики успех, морате да будете фокусирани само на тај циљ, будете себични и после неколико година то што сте створили од себе постаје једно прилично усамљено место. Не кажем ја сада да ће Новак поново да освоји баш све, али биће он много фокусиранији на тенис у 2017. години, него што је био у другој половини 2016. Уверен сам - закључио је Бекер.
Немац сматра да је доминантним играчима потребна пауза после одређеног периода.
- Бјорн Борг се повукао са 26 година, Андре Агаси је узео неколико месеци паузе током каријере, па Тајгер Вудас или Лионел Меси пре две године, то је природна ствар.
Немачки медији су недавно објавили да Борис Бекер није одушевљен што је Пепе Имаз у тиму Новака Ђоковића. Али, Немац није желео да се изјашњава:
- У екипи сам, знам све, али не могу да вам кажем.Волим свог играча и желим од свега да га заштитим, тако да нећу рећи ништа о томе. Мораћу да се позовем на пети амандман - казао је Немац.

Енди Мареј пада у мају

Борис Бекер пад Ендија Мареја, који је на крају сезоне преотео Новаку Ђоковићу прво место, очекује у мају 2017. године.
- На крилима ових скорашњих успеха стићи ће у Аустралију, и на америчке турнире у марту, али ће све то почети да га стиже од маја. Једно је када играте а немате шта да изгубите, али је нешто друго у питању када имате шта да губите, то је  бреме сваког "броја 1". Друге су околности, друга очекивања, све постане напорније. Прегураће све то бар док не почне сезона на шљаци - сматра немачки тренер. Informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА