Најновије

РАЂЕН ОТКРИО: Све је добро прошло, следеће недеље се враћам у базен!

Имао сам три дана велике болове, па сам отишао код лекара, а он ме је одмах послао на операцију. Сад је све у реду и већ следеће недеље ћу се вратити у базен, каже Никола Рађен.

Никола Рађен (Фото: Јутјуб)

Пукло ми је слепо црево и морао сам на операцију, али то ме неће спречити да се вратим у базен већ следеће недеље, каже за Информер ватерполиста Никола Рађен! Нашем репрезентативцу је позлило прошлог понедељка, због чега је хитно оперисан у болници "Медигруп" на Новом Београду.
Рађен каже да опоравак добро напредује и да ће му већ сутра скинути конце.
- Све се добро завршило, хвала Богу. Сада већ могу боље да функционишем, немам никаквих проблема. Опоравак тече у најбољем могућем реду. Нисам имао никакве компликације после операције. Сутра ће ми скинути конце и онда ће ми бити још лакше - објашњава Рађен.

Жељан победа

Прослављени ватерполиста истиче да је трпео велике болове пре операције.
- Имао сам три дана велике болове и због тога сам отишао код лекара. Нисам ни претпоставио да ми је пукло слепо црево. Доктори су ме прегледали и хитно сам оперисан. Хируршки захват је прошао добро. Људи који су ме оперисали побринули су се да све прође најбоље што може - објаснио је Рађен.
Српском ватерполисти 17. фебруара наредне године истиче суспензија због коришћења недозвољених супстанци. Он је био прво суспендован на четири године, након што је пао на допинг тесту после меча Србије и Шпаније у Мадриду 17. фебруара 2015. Рађен је затим уложио жалбу суду у Лозани, па му је казна смањена на две године.
Он је у септембру потписао уговор са румунском Орадеом и, како каже, ускоро ће се придружити новим саиграчима.
- Требало би да се вратим у базен следеће недеље и да почнем да тренирам. Већ следећег понедељка путујем у Румунију и придружићу се тиму. Таман ће проћи неких 20 дана од операције, што је сасвим довољно за опоравак. Ускоро ћу бити спреман за нове победе и срећан сам због тога - наглашава Рађен.

Нема нервозе

Искусни спортиста каже да ће спреман дочекати прву такмичарску утакмицу.
- Не постоји нервоза. Спреман сам да се поново такмичим. Битно је да сам решио овај неочекивани проблем са слепим цревом који ме је задесио - закључио је Рађен.

Не разводим се од Ане

Рађен је недавно поново био тема градских трачева, а овога пута шушкало се да се разводи од супруге Ане Кокић. Она је, наводно, била незадовољна због тога што је Никола отишао у Румунију да тренира са новим клубом. Рађен је то, међутим, демантовао.
- Хвала Богу, све је у реду. Супруга и ћерке су долазиле да ме посете у Румунији, јер је Ана била слободна - рекао је Никола. Извор: Informer.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА