Najnovije

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Bivši centar Amerike i osvajač medalje opcija Crvene zvezde? (VIDEO)

Nije tajna da je Crvena zvezda u potrazi za pojačanjem na poziciji centra, a kako nezvanično saznaje portal HotSport, jedan od igrača koji bi mogli da pojačaju crveno - bele jeste Dion Tompson, bivši košarkaš Bajerna iz Minhena i Galatasaraja.
Tompson bi, nesumnjivo, bio ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu, mada je pitanje koliko je realno da stigne u Beograd, uzevši u obzir finansijske prohteve bivšeg reprezentativca SAD, koji je sa ovom ekipom osvojio bronzu na Univerzijadi u Beogradu 2009, dok sa nacionalnim timom ima i srebro sa šampionata sveta dve godine ranije, za igrače do 19 godina.
Tokom dosadašnje karijere nosio je dres Bajerna iz Minhena, Hapoela, Albe, Galatasaraja, dok je u ljubljanskoj Olimpiji zaradio i status MVP igrača kupa Slovenije.
Ove sezone je nosio dres Galatasaraja, ali se već neko vreme priča o tome da čelnici turskog tima žele da prekinu saradnju sa Tompsonom.
Iako na prvi pogled zvuči teško ostvarivo, nije isključeno da, pod uslovom da zaista napusti Galatasaraj, sjajni centar spusti finansijske prohteve i drugi deo sezone provede u Beogradu.
Isto tako, vrlo je moguće da je Tompson tek jedno od imena o kojima ljudi zaduženi za pojačanja u Crvenoj zvezdi razmišljaju, i da crveno-beli dres obuče, ukoliko uopšte stigne novi igrač, neko totalno treći, javnosti nepoznat, poput Kvinsija Milera.
Naravno, pre toga je potrebno da bude potvrđen njegov odlazak iz ekipe Galatasaraja, a u međuvremenu pogledajte kako je ove sezone nastupao za ovaj turski tim:
Izvor: Hot Sport

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA