Najnovije

UHAPŠENE "DELIJE" IZ VUKOVARA! Hrvati ih terete za paljenje šahovnice na tribinama!

Hrvatska policija uhapsila je trojicu navijača Crvene zvezde iz Vukovara pod optužbom da su pre mesec dana u Kruševcu, na utakmici crveno-belih sa Napretkom, zapalili šahovnicu.

Delije (Foto: Jutjub)

Tog dana je Hrvatska obeležavala 25 godina od pada Vukovara, a "delije" su tog dana u Kruševcu na tribinama stadiona zapalile šahovnicu.
Hrvatska policija je, navodno, identifikovala trojicu navijača Zvezde iz Vukovara, od 18, 23 i 26 godina, za glavne krivce za skrnavljenje državne zastave, mada je na saslušanjo bilo čak 15 navijača, piše "Jutarnji list".
- Kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja Vukovarsko-sremske županije okončano je 15. decembra, a saznanja upućuju na sumnju da su tri osobe, hrvatski državljani,  u dobi od 18, 23 i 26. godina, 19.11.2016. godine na području Republike Srbije za vreme odigravanja fudbalske utakmice zapalili zastavu Republike Hrvatske. Po okočanju kriminalističkog istraživanja osobe su  uz kaznenu prijavu, nadležnom državnom tužilaštvu, predati  pritvorskom nadzorniku - stoji u saopštenju hrvatske policije.
Policija je, navodno, identifikovala navijače na osnovu fotografija sa utakmice, koje su osvanule na društvenim mrežama.
Izvor: Jutarnji list

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA