Najnovije

NOSIO JE NJENO PREZIME, KUM IM JE BIO ARKAN: Ova lepotica je Legijina prva žena! (FOTO)

Maja Luković, prva žena Milorada Ulemeka Legije, rođena je u Kanadi, gde se preselila nakon kraha njenog braka sa Legijom. Ona je inače glumica, a glumom se bavila u srpskom pozorištu u Torontu, gde je glumila u predstavi "Mi čekamo bebu".

Milorad Ulemek Legija (Foto: JuTjub printskrin)

Sa Ulemekom je u braku bila pet godina, a sa njim je, navodno, išla i na ratište. 
- Milorada sam upoznala u Erdutu 1992. godine, kada sam kao novinar kanadske televizije došla da izveštavam o događajima u Jugoslaviji. LJubav između nas je naprosto buknula. Bilo je to ljubavno ludilo, svi su znali koliko se Milorad i ja volimo. Venčali smo se 1994. Kumovi su bili moja prijateljica Sandra i Željko Ražnatović Arkan - izjavila je Maja Luković 2004. godine.
Sa Legijom inače ima i kćerku, Nikoliju.
- Kada sam ušla u sedmi mesec trudnoće, Milorad mi je naredio da idem u Toronto da se porodim. Kad je Nikolija rođena, krajem 1998, zvao je po pet puta dnevno i govorio: “LJubavi, ljubavi, kako ste mi?”. Međutim, dve nedelje posle ćerkinog rođenja poručio mi je da ne želi više da ima porodicu. Žao mi je što je dobar čovek Milorad Luković postao loš čovek Milorad Luković. Takvog, dobrog Milorada ja ću uvek voleti, ali tog Legiju uopšte ne poznajem - rekla je u jednom intervjuu Maja Luković.
I da, Milorad je nosio prezime svoje žene.Tek nakon hapšenja vratio joj je prezime Luković, koje je uzeo od njenog oca.
2014. godine srpska štampa pisala je da se Maja i Nikolija sele iz Kanade u Srbiju, jer navodno Nikolija više nije mogla da podnese pritisak tinejdžera, koji su je kinjili i provocirali kad su saznali da joj je otac čovek koji je u Srbiji osuđen na maksimalnu kaznu zatvora zbog ubistva premijera Đinđića.
Ona je po dolasku u Srbiju posećivala oca u Zabeli.
Legija se nakon Maje oženio aktuelnom suprugom Aleksandrom, sa kojom ima troje dece.
Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA