Najnovije

FEDERER PRIZNAO: Svi jurimo Novaka (VIDEO)

Legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer priznao je da svi na ATP turu pokušavaju da pronađu rešenje za igru Novaka Đokovića.

Juri, ali ne stiže (Foto: Sinhua)

Prethodnih pet godina na ATP turu je obeležila dominacija Novaka Đokovića koja je kulminirala osvajanjem četvrtog uzastopnog Gren slema na Rolan Garosu ove godine, što nikada niko nije uspeo od kada se Gren slemovi igraju i na betonu. Rekorder po broju osvojenih Gren slemova takođe dodaje i da još uvek veruje da može da osvoji još jedan, 18. Gren slem.
„Nadam se da je 18. Gren slem odmah iza ugla, a ako nije, onda ništa. Pokušavam da razmišljam pozitivno da to može da se dogodi ili da bi to trebalo da se dogodi ili da radim sve što mogu da bih to ostvario. Tako da uvek govorim pozitivno u svom timu o svojim šansama da osvojim još jedan Gren slem i da dobijam te važne mečeve kada je najvažnije, kao i da budem fizički tip-top kada dođe polufinale ili finale“, kaže Federer.
Federer je priznao da su na ATP turu pokušavaju da ’probiju’ srpskog velikana.
„Svima je teško da ga probiju. Na nama je da smislimo plan i pronađemo način da pobedimo Novaka. Endi je to pomalo pokazao i možda ulio nadu ostalim igračima da postoji veća šansa za osvajanje Gren slemova. Ja lično još uvek verujem u to, ali samo će vreme reći da li je to moguće ili ne.“
Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA