Najnovije

ISKORISTI NJENE GRUDI I DOVEDI JE DO LUDILA: Kako lizati i sisati, kako iskoristiti bradavice i dovesti ih do nabreklog stanja!

Naučite ih ljubiti, lizati, i grickati tako da vaše milovanje bude ugodno za oboje.

Nauči da rukuješ sa grudima (Foto: Skrinšot)

Ženske su grudi deo tela koji je isprepleten brojnim završecima živaca. Neke žene kod dodirivanja bradavica čak mogu doživeti orgazam, a drugima već i obično poigravanje s njima pruža veliko zadovoljstvo. Kako su bradavice vrlo osetljive, s njima moramo biti vrlo nežni i pažljivi, te naučiti kako ih pravilno stimulirati, jer u protivnom svojoj partnerki možete uzrokovati čak i bol. Naime, brojni muškarci misle kako su nabrekle bradavice znak da žena uživa, a to nije uvek tako. Da muškarac postigne erotski učinak i zadovoljstvo partnerke, prvo mora upoznati njeno telo i osećaje. 

Veličina nije važna

Neka vas ne zavede veličina grudi. Kao kod penisa i dražice, tako ni kod grudi njihova veličina ne igra nikakvu ulogu. Jer i male grudi mogu biti pravi gromobran, dok velike mogu biti potpuno neosetljive

Kako bradavice dovesti u nabreklo stanje?

Prste položite na obe strane bradavice, tik uz spoljnu ivicu obruča, ali ga nemojte doticati u potpunosti. Zatim počnite polagano pritiskati prema dole, te prste povlaaenjem ili razdvojite. Kada bradavica nabrekne možete početi sa lizanjem ili sisanjem.

Kako lizati i sisati

Napućite usne, kao da je želite poljubiti i tesno ih sklopite oko bradavice. Usisajte je između usana i svako toliko malo popustite, ali ne dozvolite da pritisak popusti. Na taj će način žena na bradavici naizmenično osećati podtlak i pritisak, što će joj vrlo goditi.

Primanje celom rukom

Igra s prstima daje najbolje rezultate, posebno ako su grudi malo premazane uljem za masažu. Dlanove položite preko dojki, tako da su vam prsti van njihova spoljnog ruba. Započnite polagano podizati dlanove, lagano gladeći rubove grudi, tako dugo dok vam se među prstima ne nađu njene bradavice. Povucite ih lagano ili snažnije, zavisno o toma kako joj više godi.

Bradavica i penis

Mnoge žene uzbuđuje osećaj koji ih obuzme kada na svojim grudima osete dodir vrućeg nabreklog penisa. Protrljajte glavićem obe dojke, ili čak dopustite da vrh svoje nabrekle bradavice ugura u otvor na glaviću penisa. Obično to mogu izvesti obrezani muškarci, ali možete pokušati i ako niste obrezani.

Različita osetljivost dojki

Obično žene imaju jednu dojku osetljiviju na nadražaje od druge. Pitajte je da li želi da se više posvetite onoj osetljivijoj

Ledana kocka

I ledena kocka među prstima takođe može biti vrlo zanimljiv način razbuđivanja njenih bradavica. Taj će joj se osećaj sigurno dopasti. Kad komšija navali na komšinicu! Pogledajte OVDE, razvalio sam je od seksa, pa onda... (18+) Izvor: intimatemedicine.com.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA