Najnovije

RUSKO-TURKA SARADNJA JOŠ JAČA: Ubistvo ruskog ambasadora je samo vapaj globalista u agoniji!

Ubistvo ruskog ambasadora, Andreja Karlova, je stvarna tragedija. Ali, ovaj put to neće pokvariti rusko-tursku saradnju.

Ubistvo ruskog ambasadora neće pokvariti rusko-tursku saradnju (Foto: katehon.com)

Piše: Aleksandr Dugin Ova situacija nije ista kao i prošlogodišnje ubistvo naših pilota, u organizaciji Gilenove mreže. Turska strana, u tom slučaju, nije priznala svoju grešku i nije se izvinila od sâmog početka. Ta situacija je skoro uništila odnose između Rusije i Turske.
Nakon zlog ubistva našeg ambasadora, turska strana je odmah, u roku od nekoliko minuta, poslala svoje izvinjenje ruskom narodu i vladu, nekoliko minuta. Lično sam primio saučešće nekih veoma uticajnih političara iz Ankare. I turska i ruska strana su pokazale nameru da nastave sa našim približavanjem.
Izvršilac ovog krvavog ubistva je već identifikovan kao član Gilenove mreže. Istog dana, došlo je do terorističkog napada u Nemačkoj, u organizaciji Daeša, tako da, mislim da smo svedoci agonije globalističke administracije, koja je primorana da napusti Belu kuću. Oni su pokušali da unište rusko-turske odnose na dan glasanja Izbornog kolegijuma. To je bio njihov poslednji napad na naše strateško partnerstvo.
Reakcija našeg predsednika Vladimira Putina je, takođe, bila sasvim drugačija od reakcije nakon obaranja našeg aviona, jer je Putin sada direktno okrivio mreže islamističkih fundamentalista koji su bili iza tog ubistva, a i pokazao je razumevanje za tešku situaciju u kojoj se nalazi predsednik Erdogan.
Zbog toga sam apsolutno siguran da, ovog puta, incident neće povrediti rusko-turske odnose. Mi ćemo nastaviti da razvijamo našu zajedničku strategiju o Siriji i radićemo zajedno, kako bi se organizovala stabilna i mirna situacija na Bliskom istoku. Naša saradnja će biti jača i dublja, nakon tako bolnog trenutka.
Izgubili smo jednog od najboljih diplomata.  Našeg heroja, ambasadora Andreja Karlova, koji je toliko doprineo u spašavanju odnosa naših zemalja, ubio je kukavica, na tako jadan način -pucnjem u leđa. Ovo nije samo teroristički, već i čin beščašća.
Organizator će platiti veliku cenu za ovo ubistvo. Naš najjači i najglasniji odgovor na ovaj zločin će biti nastavak rusko-turskog strateškog saveza, ubrzavanje turskog povlačenja iz NATO i stvaranje novog evroazijskog saveza. To je jedini razuman i simetričan odgovor, jer naši neprijatelji - globalisti - strahuju ovom trenutku više nego bilo što šta drugo rade. Ništa neće zaustaviti naš napredak u stvaranju multipolarnog i demokratskog svetskog poretka. Izvor: katehon.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA