Najnovije

EROTSKA ISPOVEST: Mrlja njegove sp*rme na mojoj bluzi pomogla mi je da dobijem posao (18+)

Razgovor posle oralnog s*ksa bio je vrlo napet.

Ilustracija (Foto: naughtyamerica.com)

Bilo je to jedno od najluđih iskustava u mom životu. Trebalo je da odem na razgovor za posao, a pre toga sam rešila da svratim do svog dečka koji je živeo blizu firme iz koje su me pozvali. Nisam ga videla nekoliko dana i nisam mogla da izdržim. Mislila sam, zaista, samo da malo popričamo, ali sve se otelo kontroli kada je počeo da me ljubi.
Pričali smo u kuhinji kada smo počeli da se ljubimo i hvatamo, i ubrzo sam osetila njegovu erekciju na svom stomaku. Pošto je počeo da mi skida bluzu i zavlači ruke u gaćice, morala sam da ga upozorim da nemamo vremena i da uskoro treba da pođem na razgovor.
Pošto je bio jako uzbuđen i čak napadan rešila sam da ga ipak ne ostavim nezadovoljenim. Čučnula sam, izvadila njegov penis i oralno ga zadovoljila. Pošto ne volim ukus sperme morala sam da ga izvadim iz usta, te mi je, kad je doživeo orgazam, jedan deo sperme pao na rukav moje crne bluze, malo iznad lakta, tako da ni zavrtanje rukava nije moglo da pomogne.
Jako sam se iznervirala, jer sam shvatila da će ostati fleka, iako sam obrisala rukav salvetom. On mi se izvinjavao, i našalio se rekavši da je to dobro za sreću. I što je najluđe, ispostavilo se da je bio u pravu. Na razgovoru me je ispitivao jedan nadmeni tip špicaste glave, koji me je rešetao i nekim ne baš prijatnim pitanjima. Trudila sam se da sakrijem mrlju, prekrštajući ruke oslonjene na stolu, ali u žaru razgovora najednom sam sve zaboravila i raširila ih gestikulirajući.
U jednom trenutku, valjda da bi ispitao moje samopouzdanje, pitao me je zašto sam došla sa mrljom na bluzi, a ja sam u trenutku izimislila da sam pre polaska mesila kiflice, jer mi posle podne dolaze gosti, i da sam kasno shvatila koliko je sati, pa sam požurila na razgovor bez presvlačenja da ne bih zakasnila i odmah ostavila loš utisak. Kecelja mi je sačuvala veći deo bluze, ali, to, narukavu je ostala mrlja...
Našalio se da je to dobar znak, da sam vredna, i odgovorna prema obavezama a i prema svojim prijateljima, i da mi je čak i ta mrlja plus. Nekoliko dana kasnije su mi javili da sam primljena. Smejala sam se činjenici da mi je oralno zadovoljavanje muškarca pomoglo da dođem do posla, i to bez i trunke ičega nemoralnog u celoj priči...
Ispovest pohotne Kaće, kako je bila sam skroz vlažna kad je ušao u nju, a onda je prišao njegov drug pročitajte OVDE.
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA