Najnovije

ZATEKLA JE ĆERKU DOK ORALNO ZADOVOLJAVA DEČKA: Bio je usred orgazma ali ni to nije vrhunac propasti

Sp*rma je krenula da šiklja baš kad je majka ušla.

Ilustracija (Foto: naughtyamerica.com)

Pitanje je da li ima ičega neprijatnijeg od situacije u kojoj vas neko od vaših roditelja, ili roditelja vaše partnerke/partnera uhvate usred seksa. To vrlo dobro zna i korisnik društvene mreže "Redit", koji je rešio da sa ostalim korisnicima podeli svoju priču:
"Ovo se dogodilo pre godinu dana. Imao sam 17 godina, i ja i moja devojka krenuli smo u akciju u kući njenih roditelja dok oni nisu bili tu. Otišli smo na sprat, i ušli u kupatilo. Skinuli smo se, a ona je počela da me ljubi po telu. Bio je to fenomenalan osećaj. Počela je da me oralno zadovoljava i to je bilo još bolje.
Prošlo je nekih desetak minutak kada sam čuo zvuk u prizemlju, ali sam mislio da je za to kriv pas. Nastavili smo sa radnjom, a ja sam bio blizu vrhunca. Pre nego što sam shvatio šta se uopšte dešava, vrata su se otvorila i njena majka je stajala na pragu i gledala me pogledom toliko oštrim da bi mogao da iseče dijamante. A da stvar bude još gora, baš u tom trenutku, doživeo sam orgazam. Sve se prosipalo po njenim ustima dok sam gledao u oči njene majke.
Ako mislite da je ovo baš loše, čekajte, jer su stvari postale još gore...
Ja sam viknuo i njena majka je viknula i stajali smo koji sekund, pre nego što je njena majka počela da vrišti. Moram da napomenem da moja devojka nije volela da guta spermu. NJena majka je vrištala: "Šta ima da kažeš na ovo?", i tome slično, a onda je došlo do jednog od najstrašnijih, a opet, i najsmešnijih momenata u mom životu. Moja devojka je krenula da kaže "izvini", ali je zaboravila da su joj usta puna mog semena. Tek što je zaustila, sperma je izletela napolje i pala na pod, a nas troje smo zurili u taj prizor, koji je delovao kao usporeni snimak. Pošto se pošteno izvrištala na mene govoreći mi da se nikada ne vratim, otišao sam.  Verovatno vam je već jasno da više nisam sa tom devojkom.
OVAKO izgleda savršeni penis po mišljenju žena! I idealna veličina će vas baš iznenaditi!
Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA