Najnovije

NA POMOLU TRANSFER GODINE: Veliki ljubimac Delija se vraća u Zvezdu? (FOTO)

Sada ne postoje prepreke da se vrati u LJutice Bogdana.

Crvena zvezda (Foto: crvenazvezdafk.com)

Bivši srpski reprezentativac Boško Janković je već šest meseci bez kluba i sada ne postoje prepreke da se vrati na Marakanu.
Kako se približio prelazni rok, tako se iznova pojavljuju priče o eventualnom povratku Jankovića u Zvezdu. Prethodnih sezona je to bilo nerealno, pošto je bio pod ugovorom, ali deluje da su se konačno stekli uslovi za tako nešto.
Janković je kasno raskinuo ugovor sa Veronom, faktički poslednjeg dana prelaznog roka, pa nije imao mogućnost da pronađe angažman, tako da je čitavu polusezonu bez kluba. Naravno, ponovo su se pojavile spekulacije o povratku na Marakanu, o čemu je i on sam više puta pričao da kod njega postoji želja.
Sada je to dodatno podgrejao menadžer srpskog fudbalera, Zoran Đurić, koji je u razgovoru za Žurnal istakao da je i za Boška i Zvezdu dobro da dođe do saradnje.

– I letos sam tako mislio, a takođe i sada mislim da je za Boška i Zvezdu najbolje da se ostvari saradnja. Verujem da bi pomoć bila obostrana. Uvek ima prostora za priču, jer je to klub koji voli i gde je igrao srcem. To je moj lični stav. Jankoviću sam menadžer od kada je bio klinac, sada je zreo čovek i ima dva deteta, razumem da mu odluke kreiraju i porodični detalji, pa je na njemu da prelomi gde će da nastavi karijeru – izjavio je Đurić. Božović razrešio dilemu, da li ostaje u Zvezdi, a o tome više čitajte OVDE. Izvor: Sportski žurnal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA