Najnovije

OPREZ! Ispovest žene koju je konzumiranje dijetalnih gaziranih sokova moglo da košta života!

Ispovest jedne žene je otkrila zašto je štetno, a ponekad i smrtonosno, konzumiranje dijetalnih gaziranih sokova. Ona se mučila 14 godina i mislila da umire, a nije ni bila svesna zbog čega.
Dijet kola (Foto: foter.com)

Dijet kola (Foto: foter.com)

Pošto se pre 14 godina teško razbolela žena je sela i počela da piše testament. Svu svoju imovinu planirala je da ostavi svojim ćerkama. Naime, žena je imala užasne, stalne stomačne grčeve da joj je čak i hodanje bilo bolno. Uprkos biopsijama tkiva i mišića lekari nisu znali šta da joj dijagnostikuju pa su joj prepisali 24 različite vrste lekova. Na kraju su došli do zaključka da žena boluje od multiple skleroze. Srećom, njena sestra se setila da je negde pročitala članak o štetnim nuspojavama dijetalnih sokova. Kada je upitala da li ih konzumira razrešila je misteriju bolesti svoje sestre. Naime, dijetalni gazirani sokovi sadrže supstancu koja se naziva aspartam, jedan od najmoćnijih zaslađivača koji se koriste kao zamena za šećer. Studije su pokazale da se kod ljudi pogrešno dijagnostifikuje multipla skleroza, kada zapravo pate od trovanja ovom supstancom. Žena je odmah prestala da pije dijetalne gazirane sokove i njeno zdravlje se odmah poboljšalo. Prestala je da pije sve lekove osim jednog, a to je bio lek protiv trovanja aspartamom.
Pročitajte još:Popijte tri šolje ovog čaja i za sedam dana očekujte neverovatnu transformacijuEliminišete stres pomoću ovih 14 fenomenalnih saveta!Poboljšajte svoje duhovno, mentalno i fizičko zdravlje ovim napitkom
Izvor: papricica.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA