Najnovije

DA LI VOLITE PSE: Predstavljamo novi broj Pas magazina

Imaju li naši ljubimci svest o sebi, ko sve čeka klonirane pse, kako da kontrolišete buve, na koji način psi mogu da nanjuše trudnoću… samo su neke od tema koje možete pročitati u najnovijem, 26. broju magazina Pas.
Pas magazin (Foto: Pas magazin)

Pas magazin (Foto: Pas magazin)

Ovaj časopis, jedini u regionu koji se isključivo bavi psima, u prodaji je od 10. marta. Štampano izdanje, čija je glavna zvezda pas, možete pronaći na trafikama Moj kiosk, kao I svim bolje snabdevenim prodajnim mestima širom Srbije. A razloga da odete po svoj primerak ima zaista dovoljno. Redakcija je, i u ovom broju, odabrala i pripremila niz zanimljivosti kroz stalne rubrike kao što su - Razbijamo mitove, Nauka, Veterina… U martovskom broju su predstavljene pojedine rase i njihova psihologija, poznate ličnosti su govorile o svojim ljubimcima, objašnjeno je koja sve prava, a koje obaveze imaju vlasnici pasa u Srbiji… Osim tema koje se bave kvalitetom života vašeg najboljeg prijatelja, magazin Pas je u ovom broju objavio i specijalni izveštaj na čak 16 strana sa Međunarodne izložbe pasa CACIB 2016. koja je tradicionalno, 58. put, održana 6. marta u Hali 4 Beogradskog sajma. U ovom specijalu nalaze se svi podaci o aktuelnim pobednicima, kao i njihove fotografije, ali i intervju sa prvim čovekom Kinološkog saveza Srbije, najave narednih izložba i sl.
Pročitajte još:DA LI JOJ SE SVEKRVA OBRADOVALA? Pogledajte kako mlada iz Sirije puca iz kalašnjikov...ZVEZDA NA VRATIMA TOP 8: PAO ponovo pao, ali umalo od gotovog veresija (VIDEO)Ekstrovertni imaju više seksa!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA