Najnovije

JELENA KRUNIĆ POSLE IZBACIVANJA NAPISALA STATUS: Pretukla sam Zoricu u garderobi, igra nije gotova!

Sve je do detalja opisala.

Jelena Krunić (Foto: Fejsbuk)

Jelena Krunić je večeras diskvalifikovana iz rijalitija "Parovi" gde je boravila samo deset dana, zbog nedoličnog ponašanja i kršenja osnovnih pravila šou programa Hepi televizije. Jelena se potom oglasila na Fejsbuku i sve objasnila: - Hvala svim mojim ljudima koji su bili uz mene za vreme mog boravka u Parovima. Nisam znala da me toliko volite dok sada nisam sredila neke utiske. Razlog mog izlaska jeste to što sam u garderoberu vile pretukla Zoricu Dukić pri čemu joj je u pomoć "priskočio" njen štićenik Gastoz i malo je reći ponašao se nasilnički nada mnom. Tako da drage Burazengije, vidite ko vam je idol, čiji ste fanovi i možda jedna od najjačih grupacija ikada. Čoveka koji je pljunuo sam sebi u facu kada je mnoge stvari rekao pa porekao i čak išao protiv reči rođene i jedine majke, zašto onda ne bih očekivala da i na mene ili bilo koje drugo žensko pokuša da digne ruku (valjda imate sestre ili majke pa možete zamisliti).
Hvala Vladimiru Tomoviću što je razdvojio njih dvoje od mene, u suprotnom ko zna šta bi se desilo. I naravno divnoj "Hepi" produkciji čije poverenje nadam se da nisam toliko izigrala i da neću u budućnosti. Ali igra nije gotova hahah... Vidimo se uskoro opet!!! LJubi vas Krunićka! - napisala je Jelena odmah po izlasku.
Hvala svim mojim ljudima koji su bili uz mene vreme mog boravka u Parovima,nisam znala da me toliko volite dok sada... Posted by Jelena Krunic on četvrtak 24. mart 2016.
Izvor: mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA