Najnovije

MUNIRA SUBAŠIĆ PRETILA "ČUVAJ SE SPASIĆU": Dan kasnije ugašena je grupa "Kosmetske žrtve" na društvenoj mreži!

BEOGRAD - "Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji obaveštava domaću i stranu javnost da je sa Fejsbuka obrisana naša grupa „Kosmetske žrtve“, čime smo blokirani u našem radu i borbi za istinu i pravdu, a takvim činom su srpske žrtve ponovo ubijene", kaže se u najnovijem saopštenju ovog udruženja.

Munira Subašić, Simo Spasić i srpske žrtve na KiM (ilustracija: Pravda)

"Ostaje nejasno da li je brisanje FB grupe sa slikama srpskih žrtava i objavama o radu našeg udruženja - plod delovanja hakera ili je u pitanju zvanična politika Fejsbuka da ne sme da se zna ništa o srpskim žrtvama na Kosovu i Metohiji. Upozoravamo da je ovakav čin poziv na uzbunu, jer je gušenje istine o zločinu jednako počinjenom zločinu!", ističe se u saopštanju. Ipak, kako se navodi, "simptomatično je to da je fejsbuk profil „Kosmetske žrtve“, nestao samo dan nakon telefonskog poziva Majke Srebrenice Munire Subašić. "Ona se pretećim tonom obratila predsedniku Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji, Simu Spasiću. Razlog za njeno nezadovoljstvo i preteći poziv bilo je saopštenje u kojem smo kritikovali Bakira Izetbegovića, jer traži reviziju tužbe protiv Srbije, i podsetili da je njegov otac Alija dovodio mudžahedine u Bosnu da izvrše genocid nad Srbima. Kao i to jer smo naveli da su majke Srebrenice dobile satisfakciju za muslimanske žrtve kroz presude u Haškom tribunalu, ali da srpske majke žrtava iz Metohije i Kosova nisu dobile nikakvu satisfakciju ni pravdu jer nijedan zločinac još nije kažnjen za zločine nad Srbima", kaže se u obraćanju i nastavlja:
"Dan nakon telefonskog poziva Munire Subašić u kojem je pretila rečima: 'Čuvaj se Spasiću, imaš decu. Eto vam ga Šešelj pa se slikajte!', ugašena nam je fejsbuk stranica 'Kosmetske žrtve'."
U Udruženju ističu da su ubeđeni da njihovo delovanje i javno spominjanje krivaca za porodične tragedije, "a to su NATO agresori i albanski zločinci terorističke UČK-a", jeste razlog zbog kojeg je "ubijena" fejsbuk stranica udruženja.
"I pored svega, mi poručujemo da ćemo još jače nastaviti borbu za istinu i pravdu za srpske žrtve. Nema pomirenja u regionu bez pravde za srpske žrtve po komandnoj odgovornosti!" poručuju u Udruženju. 
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA