Najnovije

Albanci divljali u Skoplju: Zviždali makedonskoj himni i opustošili tribinu! (VIDEO)

Navijači fudbalskog kluba Škendija napravili su skandal u Skoplju tokom utakmice finala makedonskog kupa protiv Rabotničkog.

Foto:Jutjub

Oni su pre početka utakmice najpre izviždali makedonsku himnu, da bi po njenom završetku i osvajanju Kupa, tokom slavlja polomili 200 stolica, javljaju makedonski mediji.
Fudbaleri Škednije savladali su Rabotnički 2:0 i tako prvi put u svojoj istoriji osvojili drugi po važnosti trofej u Makedoniji.
Ipak, meč je ostao u senci skandaloznog ponašanja “balista”, kako sebe nazivaju navijači fudbalskog kluba iz Tetova, koji su, kako pišu Makedonci, “napravili puštoš” na severnoj tribini.
Sem toga što su su zapalili veliki broj baklji i ubacivali ih u teren, unuštili su toalete, palili zidove, a oštetili su i tartan podlogu atletske staze.
Fudbalski savez Makedonije će sigurno novčano kazniti Škendiju, kojoj je sada dovedeno u pitanje igranje na evropskoj sceni, jer joj preti yabrana igranja na stadionu “Filip Drugi”, jedinom u zemlji koji ispunjava standarde UEFA. Izvor:Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA