Najnovije

ALKOHOLA POPLAVA: Kako horoskopski znaci podnose pijanstvo?

Ovaj opis ne obuhvata samo zaklete anitalkoholičare, ali nije ni opis "notornih alkosa", već onih kojima se nekad omakla koja čašica više. Evo po čemu ćete prepoznati pripite znakove horoskopa.

Hengover (Foto: Jutjub)

Ovan
Ovan udara šakom o sto i glasom baritona traži još jednu turu. Ko sme da mu kaže da je fajront?
Bik
Ovakav kapacitet se jednom rađa! Bik je "bure bez dna" i teško da neko može da mu stane na crtu.
Blizanci
Dok zapliću jezikom upuštaju se u flert sa nekim koga vide duplo. U jednom momentu čuju sagovornika da se oglašava: "Vozačku i saobraćajnu, molim!"
Rak
"Pijem da te zaboravim, a tuga se veća...." plače Rak iz ni njemu jasnog razloga, niti baš tačno zna koga bi trebalo da zaboravi, a i koje je od svih tih pića na stolu njegovo.
Lav
Ruku pod ruku sa Bikom, Lav posle 26, 27,28... Uh ne možemo da izbrojimo čašice... počinje priču o svojim postignućima, malo glasnije (za ne daj Bože, da ga neko ne čuje). Zatim prelazi na političke teme i evo još uvek priča o tome.
Devica
"Ne hvala, ja ne pijem"... Pola sata kasinije: "Ups! Izvinite što sam prolila ovo crno vino na vašu belu košulju... Mislim, šteta za tako dobro vino, berba je bila odlična".
Vaga
Lelujavim hodom odlazi do toaleta da popravi šminku, a tamo upoznaje čoveka svog života. Izlazi iz toaleta bez šminke.
Škorpija
"Hengover" IV deo - "Juhuuu... Idemooo! Ti ne znaš ko si, ja ne znam gde sam". Neretko se Škorpija probudi na njoj nepoznatoj teritoriji.
Strelac
Čašćava sve koje sretne, znao ih ili ne. Mešavina svih vrsta alkoholnih napitaka i kokteli po slobodnom receptu "pusti mašti na volju", dovode ga u Škorpijin scenario.
Jarac
Sa početka žurke baš se sprijateljio sa Devicom, a onda je u jednom momentu odlučio da popusti kočnice i upusti se u raspravu sa Ovnom o tome ko će da naruči turu.
Vodolija
Vodolijama svakako treba oduzeti telefon kad "uđu u čašu". One dobiju neobjašnjiv poriv da se svima izvinjavaju, obuzme ih neki talas empatije i saosećajnosti. Vrlo su vesele prirode.
Ribe
I tako su se Ribe "smuvale" sa Rakom.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA