Najnovije

Veliki povratak i šansa za osvetu Milanu i Berluskoniju: Siniša Mihajlović predložen za trenera Intera!

Bivši strateg Rosonera i još jedan bivši trener Intera i Milana su kandidati da naslede Mančinija.

Siniša Mihajlović (Foto: JuTjub printskrin)

U Milanu nije uspeo i dobio je otkaz, ali u Interu bi mgao da dobije novu veliku šansu. Siniša Mihajlović je jedan od dvojice predloženih kandidata za funkciju šefa stručnog štaba Nerazura sa obzirom da je sve izvesniji odlazak Roberta Mančinija na kraju sezone. Da stvar bude još zamimljivija - Mihajlovića je predložio upravo Mančini.
Italijanski stručnjak je nezadovoljan u Interu i iako ima ugovor do 2017. sve je izvesnije da će napustiti klub jer se ne slaže sa transfer politikom. Želi još pojačanja, ali i garancije da neće biti prodat niko iz kvinteta: Kondogbija, Miranda, Perišić, Brozović, Ikardi.
Kako klub odbija da mu to garantuje, Mančini se sprema za odlazak i već je bacio oko na selektorsku fotelju Italije. Dok priprema teren za odlazak, Italijan je klupskom rukovodstvu predložio dvojicu kandidata za naslednika među kojima je i Mihajlović. Što i ne čudi s obzirom na dugogodišnje prijateljstvo i činjenicu da mu je Miha bio asistent u Interu. Drugi kandidat kojeg je predložio za naslednika je Brazilac Leonardo. Takođe, bivši trener Intera, ali i Milana.
Klupa Intera bi bila velika šansa za Mihajlovića posle sezone sa Milanom u kojoj je razočarao. i Prilika da se osvetiu Belruskoniju. Ali i mač sa dve oštrice jer bi u slučaju novog neuspeha pokazao da nije trener za velike klubove. Ispunio bi veliku želju s obzirom da je nekada igrao za Inter i da je ne tako davno rekao da “Milan, Roma, Đenova i Partizan jedini klubovi koje ne bi trenirao u karijeri iz poštovanja prema onima za koje je igrao”. Izvor:Mozzartsport.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA