Najnovije

"Prvo što sam pomislila bilo je...": Ceca otkrila kako je skinula mrak - danas bi je svi u školi prozivali

S obzirom na to kada danas omladina stupa u seksualne odnose na račun naše poznate pevačice bi u ovo vreme svi zbijali šale.

Svetlana Ceca Ražnatović (Foto: Instagram)

Ranije su devojke bile drugačije vaspitane, pogotovo one koje su živele po manjim mestima. Poštovala se tradicija i određeni obrasci društvenog ponašanja.

U takvom jednom mestu rasla je i Ceca, te je, kako je pevačica sama posvedočila, društvena sredina imala uticaj i na njen seksualni život.  

Ceca je u jednom starom intervjuu otkrila kada je imala prvo sekualno iskustvo, odnosno do kada je bila nevina.

- Do osamnaeste. Pripadam možda poslednjoj generaciji kojoj je devojačka nevinost bila bitna. U manjim sredinama, iz koje i ja potičem, bilo je vrlo bitno da se zna s kim devojka izlazi, morala sam da poštujem te principe i tradicionalne vrednosti. Uvek sam bila romantična i volela duge veze. A sa prvim muškarcem bila sam godinu i po dana u vezi - otrkila je svojevremeno Ceca za Plejboj.

Na pitanje kako joj se činilo prvo seksualno iskustvo, Ceca je rekla:

- Bez veze, nisam to uradila iz potrebe, već iz čiste radoznalosti. Kada sam videla kako to izgleda, pomislila sam - pa i nije nešto naročito. A kako je Ceca objasnila šta je Arkan voleo u krevetu, a nije, kako je sama istakla, ni tucanje ni sport, pročitajte OVDE. Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA