Najnovije

Srbija druga na Evropskom prvenstvu za mlade u savateu (FOTO)

Ovog vikenda održano je Evropsko prvenstvo za mlade u savateu (15-18 godina) u Sofiji, Bugarska. Reprezentacija Srbije, koju je predvodio selektor Miroslav Odžić, osvojila je drugo mesto u ukupnom plasmanu sa 1 zlatnom, 5 srebrnih i 1 bronzanom medaljom.

Dejan Marjanović osvojio je zlatnu medalju (Foto: Savate savez Srbije)

Zlatnu medalju osvojio je Dejan Marjanović iz novosadske Vojvodine, koji je posle tri eliminacione borbe savladao francuskog takmičara u finalu jednoglasnom odlukom sudija.

Srebrne medalje osvojili su : Luka Lisica ("Novi Sad", Novi Sad), Dejana Ivković ("Grocka", Beograd), Ana Zorić ("Voždovac", Beograd), Marina Domazetovski ("BFC", Beočin),  Jelena Sedoglavić ("Galaktik", Sombor). Bronzanu medalju osvojila je Marina Đekić iz "Internacionala" iz Zrenjanina.

Miroslav Odžić, selektor ovog mladog tima, čestitao je svim takmičarima i takmičarkama na velikom radu i trudu koji su uložili u pripremi za takmičenje, a koji je nagrađen ovako dobrim rezultatom. Takođe, zahvalio se svim trenerima i klubovima u Savezu koji stručno i ozbiljno rade sa takmičarima u svojim klubovima i bez kojih ne bi ostvarili ovako dobar rezultat.

Uz takmičare i selektora bili su Predsednik Savate saveza Srbije Miodrag Rakić, trener Miloš Konstatinović i sudije Maja Odžić, Jovan Dojčinović i Aleksandra Odžić. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA