Najnovije

ŠOU NA ROĐU DAČIĆEVOG SINA: Lider SPS-a i Ceca u svađi zbog dece?! (FOTO/VIDEO)

Juče je lider SPS-a, Ivica Dačić, proslavio sinu Luki 17. rođendan. Privatnoj proslavi prisustvovao je veliki broj Dačićevih prijatelja sa političke i estradne javne scene.

Ceca Ražnatović (Foto: Jutjub)

Među njima su bili Aca Lukas i Ana Bekuta, a pravi šou nastao je kada su njih dvoje otpevali Kad zamirišu jorgovani. Tu je bio i Milutin Mrkonjić sa Anom Bekutom, kao i brojne druge Dačićeve kolege i prijatelji.
Međutim, jedna Dačićeva dugogodišnja prijateljica se, kako se nagađa po internetu, nije pojavila. A reč je o Ceci Ražnatović, kao i njenoj deci.
Opšte je poznato da su Ceca i Dačić prijatelji već dosta godina, a i potiču iz istog mesta, Žitorađe. Međutim, porodica Ražnatović se nije pojavila na rođendanu Dačićevog sina, iako je on ispratio sve Anastasijine i Veljkove proslave. 
Tačnuije, da li je Ceca bila na proslavi ili ne, sa sigurnošću se ne zna, ali čini se da je sigurno da njena ćerka nije bila. 
Sudeći po Anastasijinom Instagram profilu ona se trenutno provodi po Budvi, te nije mogla biti na Lukinoj proslavi, a s obzirom da je Dačić nju ispoštovao, bio bi red da se i ona pojavila. 
Nije zvanično poznato da li postoji neki sukob između porodica Dačić i Ražnatović, ali s obzirom na dugogodišnje prijateljstvo Cece i Ivice i nedolazak Ražnatovića na proslavu, većina je pomislila da su političar i pevačica u svađi.
Slađa posvetila pesmu bivšem ministu. Pogledajte OVDE. Izvor: Espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA