Najnovije

Pogledajte šta je Lavrov poručio Dačiću!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa ambasadorom Ruske Federacije u Beogradu Aleksandrom Čepurinom o daljem razvoju saradnje na bilateralnom planu, kao i o realizaciji poseta i planiranih aktivnosti do kraja 2016. godine.

Sergej Lavrov i Ivica Dačić (Foto: Sinhua)

Ambasador Aleksandar Čepurin je ovom prilikom uručio čestitku ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova, povodom ponovnog izbora prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na ovu funkciju, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.
Kako se navodi, Lavrov je u čestitki istakao da se strateško partnerstvo između Rusije i Srbije dosledno razvija, što u potpunoj meri odgovara interesima dveju zemalja i naroda.
„Ubeđen sam da produbljivanje bilateralne saradnje po svim osnovnim smerovima, realizacija zajedničkih projekata od uzajamne koristi jačaju temelj rusko-srpskih odnosa. Računam na nastavak sadržajne razmene mišljenja i koordinaciju aktivnosti na međunarodnoj pozornici“, dodao je Lavrov.
Šef ruske diplomatije je u čestitki od sveg srca čestitao Dačiću imenovanje na funkciju prvog potpredsednika Vlade i ministra spoljnih poslova Republike Srbije, i poželeo mu dobro zdravlje, blagostanje i uspehe u poslu na toj odgovornoj dužnosti, dodaje se u saopštenju. Izvor: Srna

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA