Najnovije

DA KLEKNE I DA SE POKAJE! Evo ša je sve mitropolit Amfilohije poručio Bajdenu i vlastodršcima

"Zamislite vi to: on se izvinjava. Umesto da klekne pred mučeničkim zaklanim narodom i svetinjama, i da se pokaje, i on i njegov Klinton, i sva ostala natopaktovska razbojnička družina moderna, on se izvinjava. Kako ga nije sramota, i njega i one koji su ga poslali", rekao je mitropolit crnogorsko-primorski SPC Amfilohije.

Amfilohije (Foto: JuTjub)

Umesto izvinjenja, trebalo da klekne i da zatraži oproštaj za zločine koje su nad srpskim narodom počinili NATO i njegovi štićenici - šiptarski teroristi kojima je stvorio nezavisnu državu Kosovo. Mitropolit Amfilohije je rekao da je Bajden, umesto izvinjenja, trebalo da pokrene obnovu NATO bombama porušenih zgrada i mostova po Beogradu i drugim mestima, naročito na Kosovu i Metohiji, te porušenih domova hiljada raseljenih i unesrećenih porodica radi njihovog povratka na vekovna ognjišta. Vladika je u besedi tokom Svete arhijerejske liturgije, koju je služio u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Kumboru, rekao da se takvim izvinjenjima ne mogu rešavati subina i budućnost Balkana i Evrope.
"Izvinjava se, a u isto vreme nastavlja to zločinačko delo u Aziji. Milioni ljudi pokrenuti sa svojih ognjišta vekovnih, pradrevni narodi traže sebi spas. U Ukrajini se vodi krvavi bratoubilački rat, a on se izvinjava", istakao je mitropolit crnogorsko-primorski. Vladika Amfilohije je rekao da i "crnogorski vlastodršci, umesto da pomognu Evropi da rasformira militantnu mašineriju NATO pakta, nameravaju da Crnu Goru potčine toj porobljivačkoj organizaciji". "Evo i ovi naši ovde, dao im Bog da budu vlast, da ih isproba - hoće u NATO pakt. Namesto da Crna Gora pomogne časnim evropskim narodima da rasformiraju te ubilačke totalitarne sisteme i tako uđe u Evropu, ona hoće da se potčini toj totalitarnoj ideologiji, koja je nastavak hitlerovskog novog evropskog poretka", upozorio je mitropolit Amfilohije. Izvor: Srna

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA