Najnovije

NAJVEĆA NELOGIČNOST "SREĆNIH LJUDI": Jedan lik imao četiri prezimena, a niko nije primetio

Što je najgore, četiri devojačka...

LJiljana Dragutinović (Foto: Jutjub)

Serije Siniše Pavića poznate su po mnogim dobrim stvarima, kao što su duhovitost, lepo prenesena atmosfera društva, tečni dijalozi, razvijeni likovi i još gomila kvaliteta. Međutim, poznati su i po mnogim greškama. Tako na primer često možemo videti istog glumca da igra više likova (što nije strašno, dešavalo se i "Sopranovima") ili da se neki deo radnje skroz ostavi po strani i slično. Ali postoji i jedan krajnje bizaran primer "pavićevske" omaške.
Lik LJilje Dragutinović verovatno je oborio rekord sa najviše devojačkih prezimena u istoriji televizije.
Naime, u petoj epizodi je Sultan oslovi kao Natalija Savković. Kasnije, u 32. epizodi Bata Šejn je predstavlja kao Nataliju Milić. Onda u epizodi broj 60, Natalija na ročištu izgovara da nije više Šćekić (muža Šćepana, naravno) nego Prodanović, a samo sedam epizoda kasnije prilikom izricanja presude za razvod braka, sudija čita da je Natalija rođena - Milovanović.
Možda bi valjalo da je Pavić napravio spin-of serijal koji bi nam objasnio kako je "Luče belopalanačko" imalo tolike teškoće sa identifikacijom porekla. A i Šćepan bi verovatno imao svojih pitanja. Osam stvari govori da ste inteligentni, proverite OVDE da li spadate u pametnice. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA