Најновије

АМЕРИ НЕ БРИНУ ЗА ЂОКОВИЋА: Ево шта му прогнозирају за 2017!

Угледни амерички спортски сајт Бличер рипорт направио је прогнозу за тениску 2017. годину, како ће изгледати АТП листа на крају сезоне и закључио: Новак Ђоковић ће се вратити на престо.

Новак Ђоковић (Фото: Синхуа)

Према прогнози овог сајта, Новак Ђоковић ће поново заблистати у години која је тек почела и вратиће се тамо где му је место - на трон.
- Ово није крај легендарне верзије Новака Ђоковића. Нема шансе. Актуелни краљ тениса је склизнуо у форми после Ролан Гароса и Мареј га је престигао на АТП листи, али Србин ће бити спреман за још једну епску годину.
Два гренд слема у 2017? Четири или пет мастерса? Ђоковић је можда најбољи и најкомплетнији играч свих времена и када се захукта, немогуће га је зауставити. Бићемо сведоци његове ренесансе, тог поносног суперстара који је спреман за још један велики ударац на крају године - стоји у објашњењу Бличер репорта.
Амерички новинари су издвојили пет турнира за које су убеђени да ће их Новак освојити ове године: Аустралијан опен, Индијан Велс, Рим, Ролан Гарос и Шангај, али су додали да је фаворит и у Монте Карлу, Мадриду и Мајамију.
Што се тиче остатка АТП листе, прогноза је да ће на другом месту бити Енди Мареј, на трећем Кеи Нишикори, а онда иза њих ће ићи Александар Зверев, Милош Раонић, Ник Киријос, Рафаел Надал, Роџер Федерер, Борна Ћорић и Хуан Мартин дел Потро. Извор:bleacherreport.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА