Најновије

МАШИНА ЗА ОРГАЗМЕ: Шокираће вас ове невероватне ствари о клиторису!

У својој књизи "Анатомија и физиологија клиториса" Вићенцо Пупо, професор са италијанског центра за сексологију открио неке изненађујуће чињенице о женском клиторису. Неке чињенице о овом органу оставиће вас без текста.

Илустрација (Фото: honestblue)

- Жене углавном не говоре о својим ерекцијама. Али када се жене сексуално узбуде њихов клиторис се затеже и постаје већи - каже Пупо.
Ево неколико занимљивих чињеница о клиторису: 1. Зову га женски пенис Истраживања су показала да је клиторис пандан пенису и да у ствари ова два органа имају сличну структуру. Али за разлику од мултифункционалних карактеристика пениса, клиторис је дизајниран искључиво за сексуалну стимулацију. 2. Величина није битна Величина клиториса варира од жене до жене, а у неким случајевима и до 3 центиметра дужине и 2,5 центиметара у обиму. Када говоримо о количини задовољства, оно не зависи од саме величине клиториса. Чак и најмањи клиториси могу код жене изазвати снажан оргазам и огромно задовољство. 3. Године нису важне За разлику од мушкараца код којих може да се јави еректилна дисфункција временом, жене немају ту врсту проблема када говоримо о клиторису. Сексолози тврде да жене имају физички капацитет да остварују оргазам у сваком старосном узрасту. 4. Машина за оргазме С обзиром да је клиторис доста мањи у поређењу са пенисом, нервни завршеци су више сконцентрисани по самом органу. Нека истраживања су показала да клиторис има чак два пута више нервних завршетака од пениса. Као резултат тога, јасно је да је клиторис много осетљивији од мушког полног органа. То у пракси значи да жене имају неограничен оргазмични потенцијал, а због мањка рефракторног времена између оргазама, жене имају могућност да доживе врхунац неколико пута за редом без паузе. 5. Може да буде већи од пениса И док се међу стручњацима у овој области води дебата, једна студија из Аустралије која је урађена за магазин "Јоурнал оф Урологy" открива да се клиторис простире чак 15 центиметара унутар жениног тела све до карлице, што значи да је клиторис заправо већи од пениса. Погледајте ОВДЕ место на којем жене највише желе да имају секс.
Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА