Најновије

ВОЛИМ ДА ГЛЕДАМ ДОК МИ ДОДИРУЈУ ЖЕНУ: Проналазим својој жени љубавнике и гледам их док имају секс! (18+)

Већина мушкараца побесни и при самој помисли да би њихова супруга могла да има секс са другима. Овај мушкарац налази љубавнике својој жени.

Секс (Фото илустрација: Јутјуб)

- Све је почело као фантазија, просто размишљање о томе да би моја супруга могла да спава са другим мушкарцима - каже Вил Корнудо. Међутим, није ни сањао да ће та његова фантазија постати реалност.
Он и супруга су у браку 16 година. Она је иначе јако атрактивна са бујним облинама, сан сваког мушкарца. Тек након толико времена смогао је храброст и признао јој о чему машта.
- Плашио сам се да ће отићи од мене ако јој признам - каже Вил. Међутим, пар дана након што јој је признао, његова жена решила је да покушају да му испуне сан.
- Од тог тренутка нам је брак срећнији и слободнији него икад раније - каже он. Вил и његова жена у протекле три и по године преко интернета налазе мушкарце вољне да спавају са његовом женом. Први пут је мушкарац дошао у њихову кућу, упознали су се и попричали, а онда су жена и тај странац отишли у спаваћу собу. Вил је остао испред и слушао. - То је најеротичније искуство које сам доживео. Узбудљивије је него што сам мислио када знате да вам је у суседној соби жена са другим мушкарцем. Чуо сам је како јако дахће док је он није испуштао. Целу ноћ је ј*бао. Око пет изјутра жена се вратила код њега у собу, очекујући да он већ дубоко спава. - Био сам сасвим будан. Видела је колико ми се допало то вече и колико сам одушевљен. Легла је поред мене и ја сам почео да је мазим по грудима, била је исцрпљена али јој је ипак остало снаге и за мене - прича Вил и истиче да то у њему буди узбуђење, никако љубомору. - Осетим зрнце љубоморе када се више пута виђа са истим човеком. Али више сам изиритиран него љубоморан - тврди он. И његова жена је одушевљена овим преокретом јер, каже, може да ужива као да је сама, а има сигурност брака и мужа који је обожава. Вил највише воли када може да гледа своју супругу у акцији са другим мушкарцем. - Волим да видим како је поседује. Како заједно уживају. Како скаче на његов пенис док је он са узбуђењем гледа и додирује. Али то се често не деси јер ти мушкарци одбијају. Тада се задовољи и само слушањем. Сада су, тврде обоје, срећнији него претходних 16 година у браку и не планирају да мењају свој сексуални живот. Погледајте ОВДЕ еротску исповест: Чула сам да комшија има огромну алатку, а кад сам му скинула гаће....(18+) Извор: independent.co.uk

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА