Најновије

ЈАДРАНКА ЈОКСИМОВИЋ: Вучић ради чак и више од мене!

Александар Вучић саопштиће на Сретење ко ће бити кандидат СНС на председничким избоима. Да ли ће то бити он, ту се мери шта он може да уради као председник Владе, а шта као председник Србије, изјавила је Јадранка Јоксимовић, функционерка СНС.

Јадранка Јоксимовић (Фото: Јутјуб)

- Он је човек који много ради. Увек сам поштовала људе који раде више од мене, а он ради чак више и од мене. И када се не слажем с њим, ја поштујем то што ради. Наравно да се човек бави свиме и да има велику популарност, али да ли је то разлог да се кандидује, то се мери шта може да уради председник владе, а шта председник - изјавила је.
Она је објаснила да је за велике резултате потребна синергија између председника и премијера, а да не могу да постоје "кочничари". - Не може да буде на власти неко ко се не би потпуно слагао са реформама. Мислим да због тога Вучић има дилему - навела је она и додала да без победе на изборима не можете да креирате политику. Јоксимовићева је рекла и да је СНС толико велика, са толико људи различитих уверења да представља рефлексију читавог друштва. - Неки су европејци, неки проруски оријентисани. Та прича за кога смо, да ли за Русију или ЕУ је бесмислена, ја то не могу да слушам. Па ваљда смо за Србију, која се налази у Европи, зато су евроинтеграције битне, јер је то добро за Србију - закључила је Јоксимовићева. Стефановић: О кандидату на органима странке Функционер СНС Небојша Стефановић уверен је да ће ускоро страначки органи расправљати о кандидату напредњака на председничким изборима. - Уверен сам да ћемо ускоро имати страначке органе на којима ћемо расправљати о тој теми и, као што је председник странке Александар Вучућ и рекао, до Сретења изаћи са неком одлуком - рекао је Стефановић за РТС. Упитан да ли он има став ко би требало да буде тај кандидат, Стефановић је рекао да чланови СНС ставове износе на страначким органима, а не у медијима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА