Најновије

МОЖДА НИСТЕ ЗНАЛИ: Ових 7 чудних ствари се дешава вашем телу када се сексуално узбудите!

Оно што се иначе дешава увашем телу када се сексуално узбудите је знојење, убрзано дисање, помути вам се мозак и тако даље.

Секс (Фото: ЈуТјуб)

Осим стандардних ствари које вам се дешавају када сте усплахирени због секса, ту су и неке много интересантније. Постоје ствари које се дешавају са вашим телом када се сексуално узбудите, а оне су некада превише непријатне или чудне:
1. Делови тела вам се парализују
Не мора да значи да ће се то десити вама, али постоје особе које осећају неку врсту голицања или трњења лица и руку у току секса. Немојте да бринете, то је сасвим нормална појава, псоебно када сте близу оргазма.
2. Кијате Неке особе кијају у току скеса, или после врхунца. Научници верују да је за то задужен парасимпатетички нервни систем, који се активира у току секса, али и кијања. 3. Много брже трепћете Када сте превише узбуђени трепћете брже. То се дешава јер је ваше око спремно да уклони сузе од превише емоција. 4. Толеришете грозне ствари Много мање сте осетљиви на ствари које би вам се иначе гадиле, у току сексуалне жеље. Истраживања су испитивала жене које су иначе гадљиве, како се понашају после гледања филмова за одрасле. После гледања, свака је попила воду из чаше где је претходно стајала буба. 5. Постајете храбрији Не плаше вас слике ајкула, хорор филмови, вукови.. све то зато што сте претходно гледали порно филм. 6. Имате главобоље Обично се главобоље десе обома, и јаче су у току оргазма. Оне су често мале, али се могу пребацити у предео врата. 7. Много вам је већа толеранција на бол Студије су показале да труднице много мање боли порођај када беба пролази близу Г тачке. Да видите какав пенис жене највише воле, погледајте ОВДЕ. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА