Најновије

НАШ БУВЉАК НЕ ПАМТИ ТАКО ЖЕСТОК СЕКС: Подигао ме на тезгу, скинуо ми је сукњицу и... (18+)

Београђанке умеју да буду баш безобразне. И не бирају ни место ни време када им се нешто ради...

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Овај доживљај са популарног "бувљака" испричала је једна млада Београђанка, сва поносна на себе јер је пробала нешто што њене другарице нису.
Ишла сам да видим неке мини сукњице и блузице на бувљаку. Гледала сам и једва нашла оно што ми се свиђа. 
Пошто нисам имала пара код себе замолила сам продавца да ми сачува те ствари, прихватио је и реко да раде до 16ч а ако ме нема до тада чекаће ме још пола сата и после иде. 
Журила сам кући а после назад на бувљак. Стигла сам мало после четири, већ никог није било, отишла сам до тезге где ме је чекао продавац. Питала сам га што нема никог а он је одговорио да су отишли раније. Рекла сам му да није требао да ме чека, да бих дошла сутра, али је рекао да нема везе јер би се сутра сукњице можда продале. 
Ушла сам у кабину и пробала како ми стоји, изашла сам да питам њега, а он је рекао да је супер и додао да изгледам баш јебозовно. Вратила сам се у кабину да се пресвучем кад сам скинула горњи део помислила сам у себи да је то можда добра прилика да урадим нешто безобразно. Изашла сам из кабине, он је седео ја столици и гледао ме. 
Рекла сам му да уђе унутра, јер хоћу да му покажем нешто и он без размишљања ушао. Није имао појма шта намеравам и питао ме да ли се свиђа нешто друго. Одговорила сам "ти ми се свиђаш и хоћу да ме је*еш". Шокирао се и рекао да нисам нормална јер је старији од мене 30 година. Па шта, рекла сам, јебала сам се и са старијима. 
Сео је на столицу а ја сам му откопчала шлиц и ухватила га за ку*ац, спустила сам се и ставила га у уста, пушила сам му, стављала сам га целог у уста. Дигао му се и био је у пуној снази, устао је и подигао ме на тезгу скинуо ми је сукњицу и рекао ми је да сам лепо обријана и да ће сад да је развали. Гурнуо га је прво полако а онда све јаче и јаче, гурао га је до краја. Извадио га је а ја сам устала и натртила се, а онда ми га је ставио отпозади. Док ме је разваљивао рекао је да сам права курва и да би могла да се крешем за паре или да снимам порниће. 
Рекла сам да не радим то за паре, већ зато што волим. 
Кад сам се спремила и пошла питао ме да му дам мој број мобилног да ме позове понекад. Дала сам му, наравно. 
Еротску исповест девојке која се сексала са шефом у његовој канцеларији и доживела најлуђи врхунац прочитајте ОВДЕ.
Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА