Најновије

ЂОКОВИЋ ПРЕД ГРЕН СЛЕМ: Ево шта је изјавио читавом свету!

Новак Ђоковић истиче да није непобедив у Мелбурну иако је шест пута освајао Аустралијен опен.

Новак Ђоковић (Фото: Синхуа)

Најбољи српски тенисер ће у наредне две недеље покушати да постане први тенисер који је седам пута славио на "Ози опену".
"Никад нисам поседовао непобедивост, хвала на комплименту. Нико није непобедив. Никад нисам себе сматрао супериорним играчем на терену, иако сам повремено имао огромно самопоуздање и добијао много мечева. И даље желим да ставим себе у позицију где сам једнак са осталим играчима, борим се за пвај трофеј као свако други, иако браним титулу", рекао је Ђоковић. 
Ђоковић је управо у Мелбурну почео успон у свету тениса, 2008. је ту освојио први Грен слем, а тријумфовао је и у последње две године. 
"Чињеница да сам био толико успешан у Мелбруну у претходних десет година моје каријере, да је то мој најуспешнији Грен слем, усхићује ме, доноси велико самопоуздање и узбуђење током припрема", додао је други рекет света. 
Ђоковић ће у првој рунди играти против Шпанца Фернанда Вердаска, тренутно 42. играча на свету. 
"Фернандо је комплетан играч на свакој подлози. У правом тренутку, када је све у реду, може да победи било кога на било којој подлози. Прошле године добио је Рафаела Надала у пет сетова у првом колу овде. Добијао је многе врхунске тенисере. Неће се узбудити што игра на централном терену, имао доста искуства. Очекујем тежак меч, нема сумње у то", закључио је Ђоковић. 
На путу ка новој титули могли би да му се нађу Денис Истомин, Пабло Карењо-Буста, Григор Димитров, Доминик Тим, Милош Раонић и Рафаел Надал, те Санислас Вавринка, Роџер Федерер и Енди Мари, који су у другом делу костура. 
Аустралијен опен 2017. почиње у понедељак 16. јануара, а финале је 29. Погледајте ОВДЕ Кирјос поново испрозивао Нолета, и то на овај начин! Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА