Најновије

ЈОШ ЈЕДАН КОЛИНДИН ИСПАД: Прочитајте шта је изјавила хрватска председница!

Председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић говорила је у недељу на свечаном пријему поводом 25. годишњице међународног признања Хрватске.

Колинда Грабар Китаровић (Фото: Јутјуб)

Како је пренео хрватски портал "Индекс", хрватска председница је поздравила све дипломате с којима је у време признања Хрватске сарађивала. Портал наводи да је Колинда Грабар Китаровић 1992. године имала 23 године и била студенткиња енглеског и шпанског језика на Филозофском факултету.
"Поздрављам сваког хрватског дипломата и дипломаткињу с којима сам имала част радити у то време, који су се толико здушно борили за нашу самосталност и независност. Нису то била лака времена", рекла је хрватска председница. Али, према њеној биографији, дипломирала је 1993. године, кад је почела и радити у Министарству спољних послова. 
Ово је још један у низу гафова хрватске председнице у последње време. Подсетимо, она је пред председничке изборе у САД изјавила: 
"Американци ће одлучити ко ће бити наш следећи председник", и потом се исправила рекавши "овај, њихов следећи председник". Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА