Најновије

КАКО САЗНАТИ ДА ВАС ЈЕ ЖЕНА ПРЕВАРИЛА? Ово су јасни сигнали да је управо имала секс

Од сада ниједна жена неће моћи да вам набије рогове више од једном! А можда ћете имати прилику и да се осветите.

Уживање на нивоу Фото: Beeg.com

Како тврде научници, тело одаје подсвесне сигнале након секса, што значи да уз мало посматрања можемо да препознамо коме се недавно посрећило. То је корисно и ако желимо да сазнамо да ли нас је партнер преварио.
Нико не воли да буде жртва прељубе, а сад имате начин и да провалите да ли вам је набила рогове.
Ево на шта треба да обратите пажњу ако је мистериозно нестала са журке и вратила се после тридесетак минута.

Трептање

Брзо трептање капцима представља сигуран знак је да је особа управо имала врућу сеансу. Трептање и убрзано дисање догађа се током секса и потребно је неко време да се смири и све врати на нормалан ритам. Стручњаци наводе и да је дан након секса трептање ређе него код оних којима се није посрећило. Чудно, али истинито.

Блистање

Након секса, женско тело преплави естрогенски талас, а то узрокује већи сјај у очима и блиставу кожу. Због узбуђења долази до повећаног крвног притиска, што траје око двадесетак минута. Захваљујући томе, наше усне такође набубре, веће су и црвеније након вођења љубави. Зато, ако је ваша пријатељица нестала и вратила се сва озарена, знате шта је радила!

Стопала

На ово можете обратити пажњу само лети, кад се носе отворене ципеле у којима се виде ножни прсти. Након оргазма, мали прст на левој нози се зацрвени, али озбиљно! Сексолог Трејси Кокс, између осталог, наводи и да мали прст на нози представља секс, а онај поред њега љубав. Ако неко има велику разлику у величини та два прста, то значи да је у питању љубитељ необавезног секса. Исповест проститутке из Загреба прочитајте ОВДЕ.
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА