Најновије

ВУЛИН: Србе на КиМ чува упорна борба за слободу

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин оценио је да Србе на Косову и Метохији чува њихова упорна и храбра борба за слободу.

Вулин (Фото: Медија центар Београд)

"Србе на КиМ чува Београд, Србе на КиМ чува резолуција 1244, Србе на КиМ чува њихова упорна и храбра борба за слободу. Знам да би Мустафа волео да се Вучић није изборио за право да штити Србе на КиМ, уместо да као некада Србе заступа попустљива и слаба Влада. Знам да би Мустафа и Тачи и Харадинај и Курти волели да је Београд напустио Србе на КиМ али на њихову жалост није и неће", поручио је Вулин у изјави Танјугу.
Како Приштина чува Србе видели смо када је са КиМ протерано 250.000 Срба, видели смо у погрому и спаљеним црквама 17. марта 2004, видели смо у стрељаној гораждевачкој деци, у побијеним жетеоцима у Старом грацком, у преко 1.000 побијених Срба од 1999, подсетио је Вулин.
Како Приштина чува Србе видимо у каменованим Ђаковчанима, у опкољеним Метохијским енклавама и у преко 40.000 имовинских захтева који се намерно не решавају чиме се наставља пљачка имовине Срба, навео је Вулин.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА