Најновије

ЈЕРЕМИЋ ПОЧЕО КАМПАЊУ: Ослободити Србију страха и неодговорних!

Вук Јеремић је отпочео своју председничку кампању подсетивши на прве велике победе Срба: Карађорђа на Мишару и Степе Степановића на Церу, а Шабац је и једини град где су на власти странке демократске провенијенције.

Вук Јеремић (Фото: Медија центар)

Као народ поносни смо на своју историју и културу и зато нико не сме да својата Србију, појединац или било која странка, истакао је Јеремић. Србија не само да иде у погрешном већ и у опасном правцу.
 Такође је подсетио и на последња драматична догађања и заоштравање односа са Приштином. Сматра то  као недговорна манипулација Александра Вучића и Хашима Тачија као и да све то подсећа на времена Милошевића и Туђмана кад се приватно својатали а за политичке поене у народу направили крвави рат.
-То је врхунско недговорно понашање- оценио је Јеремић, и напоменуо да је мир најважнија вредност и посао за председника државе. Међутим, не само да је важно обезбедити мир на Балкану потребно је припремити се и за крупна превирања на Блиском истоку која утичу на цео свет. Србија је у страху и то се плански спроводи од парадржавног пропагандног апарата, проглашавања државних удара и државних непријатеља, на делу су паракриминалне и криминалне групе у џиповима без таблица, и то је препознатљив модел ове власти. Заправо у Србији је само један човек на власти, и то је највећи проблем Србије. Кад он буде заустављен, а то су председнички избори, онда ће и његово време проћи. Србија може боље, али не више са њима.
- Потребна нам је држава која ствара нове шансе, а не држава која тражи и узима, држава која подстиче а не да застрашује, држава из које млади неће бежати већ се враћати- истакао је Јеремић одговарајући на бројна питања грађана. Он је подсетио да ће у свом председничком програму подробније навести које су те мере у свим областима живота и рада за другачију и бољу Србију. Извор: Данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА