Најновије

УПОРЕДИТЕ: Дара се синоћ сликала без гаћа, а овако је изгледала на првом наступу! (ВИДЕО)

Шта вам се више допада - садашње неваљало издање или ово чудо од пре 30 година?

Дара Бубамара (Фото: Инстаграм)

Ако се неко променио од првог појављивања на сцени па до данас, то је фолк певачица Дара Бубамара. Несташно девојче је и данас несташно, али на мало другачији начин. Она се након недавне операције слепог црева накратко повукла из јавности, а када се опоравила, вратила се пословним обавезама, али и друштвеним мрежама.
Међутим, Дара је сада решила да пратиоце почасти једним секси селфијем који је изазвао лавину коментара на друштвеној мрежи Инстаграм. Популарна певачица објавила је фотографију на којој носи веома смелу комбинацију. Дара је обукла хаљину која се дуж целог тела шнира, а евидентно је да испод ње певачица није носила доњи веш.
А овако је Дара Бубамара изгледала 1989. на свом првом наступу, готово 30 година од данас. Тада још није имала садашње естрадно име, него само рођено - Радојка Аџић. И била је право мало чудо - зврк! Погледајте и реците сами које Дарино, пардон Радојкино, издање више допада:
Dara Bubamara - Prvi nastup (1989)by muzika1 Погледајте ОВДЕ, када чујете Дарин услов за повратак у Пинкове Звезде - занемећете! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА