Најновије

Ако имате ове проблеме са пенисом, ваше здравље је у опасности!

Пет појава на полном органу које указују на проблеме у организму.

Илустрација (Фото: handfacts.com)

1. Често постајете "мекани"

Ако чешће од једном-двапут месечно будете лабави у спаваћој соби, то би могло значити да нисте свим срцем у томе. Аустралијска студија показала је да је ризик од развоја коронарне болести у року од 10 година, 65 одсто виши код мушкараца са умереном или тешком еректилном дисфункцијом, у поређењу са мушкарцима који немају проблема са ерекцијом.

2. Урин није жут, него црвенкаст 

Црвенкаста боја млаза знак је за узбуну. Крв може бити знак болести простате, бешике или бубрега, па треба дознати одакле крв потиче, каже Кевин Билапс, професор урологије са медицинског факултета Универзитета Џонс Хопкинс. Са друге стране, крв у сперми током полних односа најчешће не значи неку опасност, каже др. Ерик Клајн, директор Института за урологију и нефрологију Гликман на Клиници Кливленнд. Ипак, замолите лекара да провери. Могли бисте имати простатитис, упалу простате коју често узрокује ешерихија.

3. Ако либидо "запиње"

Опструктивна апнеа у спавању, поремећај је код којег су у сну дисајни путеви блокирани, и то би вам могло смањити жељу за сексом. Немачки научници су открили су да мушкарци са најнижим нивоом кисеоника у крви, током ноћи наводе 11 одсто нижи ниво потребе за сексом у поређењу са мушкарцима који дишу нормално. Апнеа може снизити тестостерон и тако утицати на ерекцију.

4. Врх је црвен и натечен 

Мислимо на упалу, црвенило и бол. Зове се баланитис, а по правилу га узрокују бактерије, вируси или гљивице, најчешће као последицу не баш беспрекорне хигијене, каже др. Падух. Можда ће вам требати крема или антибиотик. А успут нека вам измере шећер у крви, јер су научници открили су да особе са шећерном болести готово три пута чешће од здравих, имају баланитис.

5. Производите мање ејакулата или нема оргазма  

За то би кривац могао бити низак тестостерон, који помаже у производњи семена. Према речима лекара, што више семена имате, то са већом силином ејакулирате. Узрок ваших проблема можда је и у лековима. Наиме, готово трећина мушкараца који узимају неке антидепресиве искусе проблеме са постизањем оргазма. Питајте доктора може ли вам смањити дозу или променити лек.
Урадите јој ОВО  док спава и почеће да свршава у сну!
Извор: Dnevno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА