Најновије

ПРЕЛАЗИ ГРАНИЦУ: Бекер опет поткачио Новака!

Доскорашњи тренер Новака Ђоковића Борис Бекер истакао је да на Аустралијан опену више нема фаворита после елиминације српског аса и Ендија Мареја.

Новак Ђоковић и Борис Бекер (Фото: Синхуа)

- Сада баш свако има шансу да освоји титулу. Не бих искључио ни финале Надал – Федерер. То би сигурно волели да виде сви заљубљеници у тенис. Рани порази Ђоковића и Мареја су новост у односу на претходне године и можда су добри за тенис – објаснио је Бекер.
Немац се таман „опоравио“ од шока изазваног елиминацијом Ђоковића, а уследило је ново изненађење. Мареј је кикснуо у мечу са Борисовим сународником Мишом Зверевим.
- Мареј је био апсолутни фаворит за титулу после сјајног завршетка прошле године. Доживео је болан пораз, али он је борац и опоравиће се сигурно после неколико непроспаваних ноћи – јасан је Бекер, сада стручни консултант на „Еуроспорту“.
Видећемо само колико ће се изјаве харизматичног тренера допасти навијачима Ђоковића, пошто нису баш наклоњене његовом доскорашњем „штићенику“. Као да се Бекер свети Новаку због растанка, па упорно понавља да је Мареј био апсолутни фаворит за титулу у Мелбурну... Погледајте ОВДЕ, Горан Иванишевић одушевио одговором на питање да ли би био Ђоковићев тренер! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА