Најновије

РАШИРИО САМ ЈОЈ Г*ЗУ И СТАВИО ЈОЈ ГА ДУБОКО: Овако је изгледао дивљи секс са мојом снајком! (18+)

Дошла она. Снајка из Аустрије. Жена мог старијег брата од тетке. Били смо у Словенији, на скијању. Брат збор пословних обавеза није могао да дође тако да сам ја делио сам собу с њом.

Секс (Фото илустрација: Јутјуб)

Била је то релативно млада жена, у раним четрдесетим… Али савршена. Витка, дугих ногу. Бледе пути. Дуга, црвена коса спуштала јој се до облих гузова, преко великих, али чврстих груди… Имала је напућене, пунашне усне, којима као да је увек позивала на пољубац. Велике, тамне очи, с дугим трепавицама, и оштре, замамне обрве…
Када сам био дечак, видео сам, случајно, како је мој старији брат праши у гостињској соби. Гледао сам, из прикрајка, док је он ширио њене бутине и закуцавао свој напет уд дубоко у њу. 
Након напорног дана на снегу, повукли смо се у своје собе, она и ја заједно. Легао сам на кревет и упалио телевизију. Она је пошла под туш. Вратила се потпуно гола. Остао сам запрепашћен. – Неће те бити срам, зар не? – добацила ми је са смешком, и села на свој кревет, насупрот мом.
Гледао сам опчињено у њене брадавице, скоро крваво црвене колутове око њих. Нехајно се чешљала.
Био сам се већ свукао у уске боксерице, и моја набреклина међу ногама постајала је све очитија. Погледала је према мени, и насмејала се: – Хеј! Па, дигао ти се!
Пожелео сам да се земља отвори и прогута ме. Крв је прштала у мојим образима и мислио сам да ћу умрети од неугоде.
– Несташко! – узвикнула је.
Остао сам непокретан. Устала је и пришла ми. – Ја сам крива, зар не? – прошаптала је. – Ја сам га овако узнемирила, нисам ли?
Нисам знао што бих рекао. – Сада када сам ово учинила, нема ми повратка… – наставила је, па клекнула пред мене. Вештим прстима повукла је моје боксерице наниже и свукла ми их до колена.
– У…Снајка… – промрмљао сам.
– Ћути – прекинула ме благим гласом, па узела мој тврд к*рац у руку. Задрхтао сам, а мој уд се пропео међу њеним прстима. Осмехнула се и лагано га продркала.  Нисамо мога више да издржим, бацио сам је на кревет раширио гузу и набио га до краја. Стењала је од задовољства. Затим се окренула на леђа, груди су јој скакаве горе доле, а ја сам наставио да јој набијам. Гледао сам јој у очи док је свршавала заједно самном.  Никада нећу заборавити ово савршено вече. Померио сам јој купаћи и кренуо у акцију! Погледајте ОВДЕ, уживао сам у њеним облинама као никад!  Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА