Најновије

Додик се сусрео са Ципрасом у Београду

Председник Републике Српске Милорад Додик сусрео се на Српско-грчком пословном форуму у Београду са грчким премијером Алексисом Ципрасом.

Милорад Додик (Фото: Танјуг принтскрин)

Додик је, пред почетак Форума, изјавио да Представништво Републике Српске у Солуну врло предано ради на окупљању заинтересованих грчких компанија како би дошле у Републику Српску, те да ће то бити једна од тема његових контаката на Форуму. Додик је рекао да он уважава сваки грчко-српски однос и да је реч о историјском традиционалном пријатељству, те да постоји већ навикнутост на пословање и договоре са пословном заједницом те земље. - Ово је традиционални форум који окупља најважније људе из привреде Србије, Републике Српске и Грчке. Поготово је данас посебан дан јер учествују премијери Србије Александар Вучић и Грчке Алексис Ципрас - нагласио је Додик. Према његовим речима, овај форум ће бити додатно значајан за укупне односе јер Грчка, "без обзира на информације", остаје економски значајна целина. - Грчка и њени пословни људи су показали велику заинтересованост за инфраструктуру у овом региону - закључио је Додик.
Данашњи скуп у хотелу "Метропол" у Београду организује Привредна комора Србије, а очекује се учешће више од 70 фирми из Грчке. Извор: РТРС/СРНА

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА