Најновије

НЕОДОЉИВА ЛАКОЋА ОТИРАЊА: Искажи став – обриши НАТО! (ФОТО/ВИДЕО)

ТВ ИН4С премијерно приказује спот који је успео да у један минут сажме поруку „љубави“ обичног човека у Србији према НАТО.

Популарни отирач (Фото: Фејсбук)

У споту који потписује продукција antiglobal.rs приказан је скеч понуде НАТО отирача за ноге „за сваку домаћинску кућу“.

Нато отирач (Фото: Фејсбук) „Погледајте спот и запитајте се да ли и ви оволико ‘волите’ НАТО? НАТО отирач – за сваку домаћинску кућу! Искажи став – обриши НАТО! Неодољива лакоћа отирања“, наведено је у опису видеа „Да ли те вређа кад говоре да је НАТО добар за Србију? У инат њима – искажи став и обриши НАТО! Блато о Нато!“, носећа је порука спота. „Сваки дан нас бомбардују фабрикованим НАТО лажима. Испирају нам мозак преко њихових медија и наговарају да прихватимо њихове буђаве вредности. Тек тада ћемо, кажу, бити добродошли у њихов смрдљиви ‘врли свет’,а ‘Ђура ће нам опростити што нас је тукао’. Да иронија буде потпуна – безбедност и сигурност нам нуде управо исте слузаве сподобе које су нас бомбардовале. Шта сада раде? Сада хоће да нас угурају у сопствено НАТО – блато. Као врхунац безобразлука наговарају нас да постанемо њихови отирачи и то уз наш добровољни пристанак. Да ли ти смета? Да ли ти смета и помисао да би српске земље (после њихове милосрдне намере да нас обогате осиромашеним уранијумом) могле у у НАТО – блато? Ако ти смета да будеш њихов отирач – ми имамо решење! Заменимо улоге! Да НАТО буде твој отирач! Ми смо произвели револуционарни отирач који ствари враћа на своје место! Искажи став! Придружи се националној кампањи: ‘У инат – отирач за сваку домаћинску кућу!'“ Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА