Најновије

"ЗБОГОМ ПРОШЛОСТИ": Роман у коме се може пронаћи свако од нас!

Колико нас је заиста спремно да каже збогом прошлости и крене напред? Колико нас је спремно да се упусти у живот без освртања назад? "Збогом прошлости" је роман у коме се може пронаћи свако од нас и кроз судбине јунака и сам наћи одговоре на сопствена питања и дилеме.

"Збогом прошлости" (Фото: Вулкан)

Дирљива прича о љубави и искупљењу, и о храбрости две жене које се заклињу да ће заборавити прошлост и без страха следити своје срце.
Када Никол открије да јој је муж био неверан, руше се све њене илузије о савршеном животу. Док је окупирана бригом за свог синчића Овена и обавезама око новог посла, Никол упознаје помало неуглађеног и необично искреног Рока. Баш када њихова веза почне да се развија, њен бивши ставља све на коцку како би је поново освојио.
Лин је деценијама игнорисала преваре свог мужа, али сада је решила да стави тачку на свој брак, подстакнута Николином снагом. Док волонтира у школи, упознаје Николаја, шармантног, талентованог пекара из Украјине. Иако жели да избегне компликације које са собом носи свака романтична веза, Лин је ипак тешко да одоли Николајевом отвореном удварању – све док неочекивани догађај не стави њену одлучност на пробу.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА