Најновије

СПАВАЛА САМ СА ОЖЕЊЕНИМ МУШКАРЦЕМ: Месецима смо се крили од његове жене, а онда...

Ово је исповест жене која је спавала са ожењеним мушкарцем и сада мора да живи са кајањем.

Илустрација (Фото: naughtyamerica.com)

Радила сам као маркетиншки менаџер. Када сам дала отказ посветила сам се свом хобију - музици. На једној од свирки сам упознала господина Ожењеног. Он је био басиста у једном бенду и понудио ми је да им се придружим за клавјатуром.
Привукао ме је јер је био забаван, сладак, великодушан, брижан, љубазан, имао је стила, био је креативан и уметнички настројен, да не спомињем колико је био авантуристички настројен.
Одмах сам осетила хемију међу нама, али ми је било веома непријатно због његове супруге. Он је покушао више пута да ме увери да њој наш однос не смета, јер они функционишу по принципу не питај, не говори.
Више пута сам му предлагала да јој кажемо, али он никада није имао храбрости за то. После неког времена сам одустала и веровала му да је и њој то у реду.
Углавном смо се налазили у парковима ван града или у нашем студију у којем смо свирали. То је трајало неколико месеци. Било ми је лепо јер није било притиска од озбиљне и предане везе, што нам је омогућавало да се сексуално опустимо.
У исто време, сам се осећала ужасно због тог скривања, као да га је срамота наше везе. Веровала сам кад ми је рекао да је његов брак моногамна веза, па се никада нисам осетила као разарач породице или дома, али сам се осећала кривом због одлуке да све то скривамо од његове жене.
Када јој је на крају рекао, испоставило се да није било у реду. Наша веза се завршила ужасно. Рекао ми је да му се не јављам и не шаљем поруке, и од тада га више нисам видела. Прошло је скоро годину дана од нашег раскида.
Још увек се осећам кривом иако сам тренутно у преданој моногамној вези, са човеком који није у браку и који ме усрећује.
Што се стереотипа "разарачице бракова" мислим да није баш најтачнији. Ситуације су компликованије него што се чини на први поглед. Да, неки људи немају најбоље намере, али верујем да су они само изузеци који потврђују правило.
Мислим да те жене, укључујући и мене, заиста верују да све може да успе, а да нико не буде повређен и да им је стало, не само до тог човека, него и до његове породице. Мислим да су ретко те жене злонамерне. Исповест медицинске сестре која је најбољи секс имала у пријемној амбуланти прочитајте ОВДЕ.
Извор: 24sata.hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА