Најновије

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА НОВИТЕТЕ У КРЕВЕТУ: Топ 5 нових трендова у сексу

Мода и секс су термини које је немогуц́е повезати, међутим нова година доноси и нове трендове у сексу и не ради се само о најновијим моделима вибратора.

Секс (Фото: Јутјуб)

Секстинг

Секстинг је увелико застуљен на Западу, али полако улази и у нашу земљу. Идеја је једноставна. Секстинг је слање голих или голишавих фотографија и задовољство које настаје разговором преко мобилног телефона. У суштини "сексуални садржај" који се овим путем шаље се не сматра перверзијом.

Еко лајф

Неки парови чак и током љубавне игре и сексуалних подвига не заборављају на животну средину и природу. За ту сврху довољно је користити органске кондоме, сексуална помагала која су направљена од дрвета и која штеде енергију батерија. Прави бестселери су лубриканти од лековитог биља.

Секси тетоваже

Вец́ дуги низ година, тетоваже су на врхунцу своје популарности. Било да су део моде или начина живота, све су популарније тетоваже на интимним деловима тела. Ако се плашите, можете се истетовирати и испод груди као Ријана на пример.

Догинг

Догинг је већ неко време хит у Великој Британији, а подразумева праксу упражњавања секса на јавном месту док други гледају. Тренд dogging-а полази из Енглеске, али се сада дистрибуира широм света. Ако ваш партнер жели насловну улогу или само гледа како то ради други пар, укуцајте реч у Гуглу и региструјете се на истоименом сајту.

Хвала тренеру!

Испоставило се да тренер није потребан само спортистима или када нам је потребна одређена дијета. Популарност стичу лични тренери секса. Ови инструктори ц́е вас научити како да привучете супротни пол, али оно што је најважније – научиће вас како да пружите незабораван ужитак свом партнеру.

Извор: Женски магазин

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА